X
System for innholdshåndtering

DNN løsningen hjelper deg med å kommunisere og få kontakt med alle du kommuniserer med:

  • Kunder
  • Ansatte
  • Samarbeidspartnere
  • Besøkende
  • Medlemmer 

Hvordan kan da utvikle virksomheten din, redusere kostnadene og engasjere deg dypt med menneskene som betyr noe.

Nettsiden tilpasset ditt behov

 

Content managment system

Et innholdsstyringssystem (CMS) er et program som brukes til å administrere organisasjonens innhold. Den inkluderer en administrasjonsnivå for å håndtere tilganger, metadata, versjonshåndtering, arbeidsflyt.

Fordeler med CMS system

Et innholdsstyringssystem hjelper deg med å organisere organisasjonens innhold. Det gjør at innholdsteamet ditt kan tilpasse riktig innhold til besøkende og hjelper forfattere med å forstå effektiviteten til innholdet deres på hele nettstedet da alt blir logget i systemt

Bruks tilfeller

Det er to hovedkategorier av CMS-system

  • Offentlige nettsteder (åpne for alle)
  • Private nettsteder (begrenset til autoriserte brukere).

Innenfor hver kategori er det et ubegrenset utvalg fra nettsteder til forhandlernettsteder, fra bedriftsintranett til menneskelige ressursportaler.

Brukerroller

I et Content Management System brukes tillatelser til brukerroller, en logisk gruppering av brukere som arver et felles sett med tillatelser. Et CMS gir et sett med innebygde brukerroller og gjør det også mulig for administratorer å opprette og administrere tilpassede brukerroller.

Hvordan velge

En CMS er en langsiktig investering: riktig CMS kan være hos din organisasjon i ti år eller mer. For å velge et CMS som er godt egnet for organisasjonen din, finn den rette balansen mellom behovene til IT-brukere og forretningsbrukere.

 

DNN software

Les mer om DNN software med å klikke på bildet til venstre